Schoonmaak

Echt maar dan écht altijd schoon!

Echt maar dan écht altijd schoon!

Schoonmaken is niet alleen ons vak, het is ook onze passie. Wij zijn sterk in een betrouwbare dagelijkse of periodieke schoonmaak van alle soorten ruimtes, waaronder kantoren, scholen, appartementencomplexen en VVE’s (verenigingen van eigenaren). Daarbij onderscheiden we ons door onze goede service en klantvriendelijkheid. Onze werkterreinen zijn de regio’s Groot-Amsterdam en Utrecht.

In overleg met u leggen we onze dagelijkse of periodieke taken vast in een schoonmaakschema. U kunt er dan op vertrouwen dat een vaste, betrouwbare schoonmaakmedewerker de werkzaamheden op de afgesproken dagen en tijden conform het werkprogramma zal uitvoeren.

U kunt ons ook inschakelen voor éénmalige schoonmaakopdrachten zoals een opleveringsschoonmaak  of calamiteitenreiniging .

Als schoonmakers verstaan wij ons vak: al onze medewerkers spreken goed Nederlands.
Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.